Nostalgi =)

image85

Här du Simpa skulle ni ha på Lotsen =)

image84

Är du smartare än Din Höger Fot?

Det här är så kul att det kommer att sysselsätta dina tankar ett tag.


Jag tror att du kommer att försöka minst 50 gånger för att se om du kan överlista Din fot, men det går inte!


1. Sitt ner, Lyft Din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.


2. Nu, medan Du gör det, skriv siffran '6' I luften med Din högra hand.


Din fot kommer att ändra riktning!

Så vad är svaret på frågan...?

Jag o min kusse =)

image81

spådde mig.....


   

                                                                                                                                   
   
Situation:           

Solen


        Solen
   
            Ett härligt kort som visar på att man har kommit ut mörkret och in i ljuset. Otroliga energier frigörs man är glad och lycklig, nu kan man slappna av och njuta. Man känner sig fri, självsäker och kan förlåta sig själv och andra. Man har bra hälsa, bra umgänge och lycklig familj. Kortet står också för; rikedom (materiell), lyckligt äktenskap, bra sex, bra kommunikation och mycket skratt. Växande, harmoni
       
Hinder:            

Lyckans Hjul

   
                Lyckans Hjul    
   
        Lyckans hjul visar på att livet går upp och ner, man möter motgångar och medgångar, allt är en del av livet. Livet kan vara svårt att förstå sig på, vi alla är underordnade krafter omkring oss som vi inte alltid har kontroll över. Lyckans hjul visar på dessa krafter, må det vara ödet, moder jord eller gud. När detta kort kommer upp i en läggning visar det ofta på att vi blir påverkade utifrån ifrån saker som står utanför vår kontroll. Kortet visar på en vändpunkt att saker och ting börjar rulla igång men vart det slutar är inte säkert än så länge. Vissa tolkar detta kort som att man har tur, fortuna.
       

    Medvetna:               

De Älskande


            De Älskande    
    
   
            Kärleksparet står för en tvåsamhet, det kan vara i en kärleksrelation, syskonskap, arbetskamrater och så vidare. Här finns kärleken och en stark relation med mycket kärlek. En kärlek som är ren, djup och respektfull. Kärleksparet står också för val och beslut i en relation, det kan visa på att man knyter starkare band men kan också visa på separation beroende på vilka kort som ligger runt omkring. Kortet symboliserar också passion, att ha sex eller väldigt starka attraktionskrafter.
       

    Undermedvetna:            

Page i Stavar


            Page i Stavar    
    
   
            Ett livfullt barn med mycket energi som spritter i kroppen och med en väldig nyfikenhet att utforska världen. Kärleksmässigt kan det visa på barn i en relation eller lusten att upptäcka nya områden i kärlekslivet, kanske ett litet äventyr. En relation av detta slag är sällan seriös utan mer ett spännande experiment. Arbetsmässigt visar det på en möjlighet att utforska nya områden, en invit, ett tillfälle att göra något du är intresserad av.
       

    Det som var:               

Åtta Bägare


            Åtta Bägare    
    
   
            Åtta bägre visar på avsked. Man lämnar relationer, arbete eller fantasier bakom sig och går vidare. Mannen på kortet ses försvinna på en strand och det ser ut som att han har bråttom. Detta kort dyker ofta upp när någon lämnar en relation eller något liknande, personen vill inte vara med i leken längre utan ger sig av.
   

    Det som kommer:           

Nio Mynt


            Nio Mynt    
    
           Ditt arbete och din möda bär frukt och nu får du tillbaka en hel del av det som du lagt ner i pengar och materiella tillgångar. Det visar på att du går med vinst, plötsliga förändringar som ger dig ytterligare tillgångar. Kortet visar på att du har en framgångsrik affärsidé eller att du blir befordrad, framgång följer dig just nu. Kärleksmässigt visar kortet på att du finner en person som du anser vara ?ett kap? eller ?den perfekte? personen för just dig. I en relation visar det på goda tider tillsammans där man trivs och utvecklas tillsammans, kanske åker iväg på resa, semester tillsammans
       

    Du själv:               

Sex Svärd


            Sex Svärd    
   
   
            Sex i svärd symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet(då oftast en resa över vatten). Det visar på förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser.
   
   

    Omgivningen:        

Riddare i Svärd


            Riddare i Svärd    
    
   
            En ung man med stark övertygelse att han själv har rätt och vill gärna övertyga andra i sin omgivning vilket kan medföra bråk, hetsiga diskussioner och osämja. Turbulens och snabba händelser följer detta kort och ofta har vi som sagt en annan person inblandad eller så visar det på ditt eget agerande i situationen, du kan i alla fall vänta dig action! Kortet visar på en person som gärna vill ha fram sina egna åsikter och kan vara blind för andra personers känslor.
   
   

    Hopp/rädslor:        

Åtta Svärd


            Åtta Svärd    
    
   
            Du sitter fast i en situation som du inte trivs med, dina tankemönster hindrar dig på vägen och gör dig blind för verkligheten. Restriktioner, blockeringar och hinder på vägen som ofta är skapade av det egna jaget genom negativt tänkande genom att släppa detta kan du frigöra dig själv och ta tillbaka kontrollen. Du är fri att gå och göra precis som du vill bara du inser det.
   
       

    Resultat:            

Fyra Mynt

   
            Fyra Mynt    
    
   
            Trygghet, säkerhet och stabilitet är viktigt för dig. Det kan handla om att du har svårt att slappna av, våga chansa och leva livet fullt ut utan den hårda kontrollen. En djupliggande rädsla för förändring finns här, du stretar emot in i det längsta, vill inte och vägrar förändring. Arbetsmässigt visar detta kort på en situation/arbetsplats där du känner dig trygg och säker men att du inte trivs, skulle vilja byta jobb men rädslan för förändring håller dig tillbaka vilket kan leda till ett underliggande missnöje hos dig som visar sig i gnäll och klagomål över din situation. Kärleksmässigt lika så, behovet av att få känna säkerhet och trygghet med sin partner gör att man kanske stannar i en relation som man vantrivs i. Är du utan partner kan det visa på att du inte gör speciellt mycket åt din situation utan kör på i samma gamla spår.

Iron man

image80Vi va o kolla på den igår o fast jag hade grym huvudvärk så tyckte jag att den va bra =) Simpa kom oxå!

Hopp....

Då va man ensam igen då...... tänk att en person kan ge en så mycket känslor....

Jag har köpt bil!!!!

Äntligen fri igen! Jag har köpt bil, jag har köpt bil och jag har köpt en biiiiillllll!!!!!!!!!!!!!!! =)

Lördagkväll....

Seriöst, vad gör man en lördakväll om man e ensam o man redan har lagat mat, badat, kollat på film, sovit, plockat, filat naglarna, snackat i telefon??? Går på krogen...ja ja men om man inte e sugen på det då?? Jag behöver nog ett tv-spel Lasse har tagit med sig ps2....
Förslag på roliga tvspel?? =)